Thursday, December 01, 2005

 

Fašizmus a komunizmus je to samé


Komunistické symboly

Komunistické symboly se objevily jako téma v české televizi. Komentář některých jedinců, na to, že by komunistické symboly měly být zakázány, vyprovokovali k tomu, že tvrdili, že takovýto zákaz je omezování svobody slova. Pokud by tento názor byl správný, pak by ovšem muselo být povoleno nosit a honosit se symboly fašizmu a nacizmu. Zdá se, že někteří lidé moc nemyslí. A právě proto, že jsou symboly fašizmu a nacizmu zakázány, je třeba zakázat i symboly komunizmu.

Komunizmus je ve své podstatě stejné společenské zřízení jako byl fašizmus a nacizmus, totalitařský systém organizace společnosti. Co s týče zvěrstev páchaných fašizmem a komunizmem neexistují téměř žádné rozdíly. Koncentrační tábory nacistů měly svou věrnou podobu v komunistických nápravných táborech, pracovních táborech atp, a když byli v koncentračních táborech vyvražďováni lidé prací či plynem, pak v komunistickém Československu byli lidé vyvražďováni třeba radioaktivním zářením v Jáchymovských dolech. Také dobrý způsob jak vraždit lidi. Ti po značném ozáření umírají v šílených bolestech na rakovinu.

Jsou tedy symboly komunizmu symboly organizace, která vraždila, zabíjela a týrala, tedy dělal to samé, co i fašisti.

Pouze tupý hlupák není schopen toto pochopit a tudíž i některé vysoké osobnosti, či tací, co si o sobě myslí, že jsou osobnosti, neustále propagují komunizmus, tedy i vraždy páchané komunizmem Tací lidé patří bez výjimky do vězení, případě na nucené práce do Jáchymovských uranových dolů, aby si v dostatečné míře užili záření, které tak štědře ordinovali jiným.

Tak jako český stát zkonfiskoval majetek fašistům a jejich kolaborantům, bylo by i třeba zkonfiskovat majetek všech komunistů, neb jejich majetky pocházejí z trestné činnosti. Byt´ i jenom z příslušnosti ke zločinnému spolčení se jménem komunistická strana.

Comments: Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?